Ferieområder

Ferie i Tyskland

Ferie i TysklandFerieboliger

Tyskland er en kæmpe Kør selv ferie nation. Det giver vel næsten sig selv med den fantastiske infrastruktur landet besidder.

Tyskland er berømt for sin smukke natur, især Alperne i syd og floddalene fra Rhinen, Main og Donau; landskabet er fyldt med slotte og middelalderlige landsbyer.

I de større byer florerer et livligt teaterliv, operaliv og orkestral musik i overdådighed. Det tidligere DDR byder på en række baltiske badebyer, ikke mindst naturskønne Rügen øen.

Indbyggere i USA, Canada, Storbritannien, Mexico, Sydafrika, Australien, New Zealand, og mange andre lande behøver kun et gyldigt pas for at besøge Tyskland i en periode på under tre måneder. Alle grænseformaliteter for indbyggere i andre EU-lande blev opgivet med ophævelsen af handelshindringerne i 1993.

I Tyskland finder du et væld af faciliteter til camping, cykling, skiløb og bjergbestigning.

Fodbold er den foretrukne sport. Tyskland var vært ved, og vandt VM i fodbold i 1974. Tennis er blevet væsentlig mere populære efter at tyskeren Boris Becker vandt Wimbledon-mesterskabet i 1985.

De Olympiske Lege blev afholdt i Berlin i 1936, under Hitler, og i München i 1972.

I 2000 besøgte mere end 18 millioner udlændingen Tyskland. Turistindtægterne udgjorde mere end 115 milliarder kroner samme år. Der var over 1.6 millioner hotelsenge med en 35% belægningsgrad.

Kort om Tyskland

Hovedstad
Berlin
Areal
357.021 km²
Befolkningstal
82.438.000
Valuta
EUR
Forvalgsnummer
+49
Tidszone
UTC +1

Tip en ven