Ferieområder

Ferie i Belgien

Ferie i BelgienFerieboliger

Belgien har tre store turistområder: Kystlinien, de gamle flamske byer, og Ardennerne Skoven i sydøst.

Oostende er den gateway til Nordsøen udvej. Herudover kan nævnes Blankenberge og Knokke.
De flamske byer, Brugge, Gent, og Ypres skiller sig særlig positivt ud, men Antwerpen har også mange sightseeing attraktioner, herunder den travle havn, udstillinger af diamantindustrien, og Antwerpen Zoo, en grøn oase i byens centrum.

Bruxelles, der er hjemsted for Det Europæiske Fællesskabs hovedkvarter, er en moderne by, hvis mest berømte vartegn er Grand Place.

Hovedstaden er det sted, hvor du finder Palais des Beaux-Arts, med dens varierede koncert og danse programmer. Her findes også Théâtre Royal de la Monnaie, der er hjemsted for det 20. århundredes internationalt berømte Ballet.

De mest kendte kirker er St. Michael's Cathedral og Notre Dame du Sablon.

I forstaden Anderlect finder du Erasmus Huset. I Laeken ikke så langt derfra finder du det Kongelige Palads og dets haver. Altsammen meget populære turiststeder.

Byen Louvain har et arkitektonisk flot rådhus og et berømt universitet og i Malines finder du en fantastisk smuk domkirke.

Liège, i den østlige industrielle midte, kan prale med en af de fineste Renaissance bygninger - Prinse biskop paladset.

Tournai er berømt for sin romanske katedral.

Hvis du skal på Spa og Wellness ferie kan det også gøres i Belgien. Spa i Ardennerne, er et af Europas ældste resorts, og dets navn er blevet en defakto standard for lignende steder med mineralske kilder.

Namur, Dinant, og Huy har nogle meget imponerende forter hvorfra man har overblikket over en af de vigtigste strategiske korsveje i Vesteuropa, Meuse-dalen.

Visum er ikke påkrævet for borgere i USA, Canada, Australien, New Zealand, Japan, eller de fleste lande i Vesteuropa eller Latinamerika.

Belgien havde 6.4 millioner besøgende i år 2000 og mere end 61.000 hotelværelser.

Kort om Belgien

Hovedstad
Bruxelles
Areal
32.545 km²
Befolkningstal
10.364.388
Valuta
EUR
Forvalgsnummer
+32
Tidszone
UTC +1

Tip en ven