Ferieområder

Ferie i Portugal

Ferie i PortugalFerieboliger
Kør selv ferie i Portugal er en rejse rundt i de gamle historiske byer. Portugal's historiske byer - Lissabon, Porto, Coimbra, m.fl.- tilbyder en lang række museer, gamle kirker og slotte. De fleste landsbyer fejrer stadig markeds dage med dans og anden festivitas, og så er der mere end 800 km strande i Portugal.

Den portugisiske Tyrefægtning (adskiller sig fra den spanske ved at tyrene ikke bliver dræbt) er en meget populær tilskuerattraktion. Sæsonen varer fra Påskedag til Oktober. Fodbold er også populært i Portugal, både som deltager og som tilskuer.
Generelt er et gyldigt pas obligatorisk for indrejse, men luft-og sø-rejsende på gennemrejse med en anden destination må opholde sig i Portugal i op til 10 dage uden visum.

Turisme er blevet en vigtig bidragyder til udenlandsk valuta indtjening (godt 34 milliarder kroner i 2000) og ikke mindst en tilskyndelse til beskæftigelse og investeringer i hotel-industri og serviceerhverv.

Antallet af turister var godt 12 millioner i år 2000. Det år var der mere end 97.000hotelværelser og mere end 220.000 senge og en 42% belægningsgrad.
Kort om Portugal

Hovedstad
Lissabon
Areal
92.391 km²
Befolkningstal
10.599.095
Valuta
EUR
Forvalgsnummer
+351
Tidszone
UTC +0

Tip en ven